Sportief Besturen, iets voor uw vereniging?

Print Friendly, PDF & Email

In oktober en november wordt op twee locaties de workshop ‘Sportief Besturen’ georganiseerd. Iedere vereniging is van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop. Per vereniging kunnen er twee bestuurders deelnemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Tijdens de workshop ‘Sportief Besturen’ krijg je als bestuur meer inzicht over hoe je een veilig en positief sportklimaat kan creëren en/of behouden binnen je vereniging. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de verschillende rollen die je als bestuurder hebt als het gaat om het creëren van een veilig sportklimaat binnen je vereniging. Naast deze zaken, staat het uitwisselen van ervaringen en ideeën centraal. Er wordt veel gewerkt met praktijkcases, zodat ook de situaties die je als bestuurder zelf meemaakt op de vereniging besproken worden.

‘Sportief Besturen’ is een workshop van één avond. In drie uur tijd (van 19.00 uur t/m 22.00 uur) wisselt u kennis uit met andere bestuurders en krijgt u veel tips en trics, do’s en don’ts over het creëren van een prettig sportklimaat binnen uw vereniging. In 2013 wordt de workshop gegeven bij TTV Hilversum op 23 oktober en bij Alexandria ’66 (Rotterdam) op 27 november.

Interesse? U kunt uw vereniging inschrijven via het inschrijfformulier. Meer informatie over Sportief Besturen vindt u hier:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.