Floret stage Training 2

Print Friendly, PDF & Email

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober wordt in Alkmaar de tweede floret stage georganiseerd. Deze training is bedoeld voor zowel de benjamins- en pupillengroep (zaterdag), als de oudere floretschermers (geheel weekend).

De stages zijn bedoeld om gezamenlijke trainingsmomenten te creëren voor de nationale floret (sub)top en talentvolle jeugd. Het weekend staat onder leiding van Andrea Borella in samenwerking met de Nederlandse talenttrainers.

Alle schermers hebben persoonlijk of via hun clubtrainer een uitnodiging ontvangen. Wie geen invitatie heeft ontvangen, maar denkt wel te passen binnen de doelgroep wordt verzocht een mail naar één van de talenttrainers te sturen. Dit e-mailadres kan ook gebruik worden voor andere vragen.

Floret Stage (c) Dora Barens

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.