Olympische Spelen 2012 – Bratislava – laatste kwalificaties

Print Friendly, PDF & Email

Bratislava 2012 Sebastiaan BorstBratislawa 21 april 2012

Dit weekend zijn de laatste tickets te verdienen voor de schermdiscipline op de Olympische Spelen. De twee beste Europeanen kunnen zich plaatsen.

 

Sebastiaan Borst (floret) heeft in de poule twee partijen gewonnen tegen Bakis (LAT) en Byk uit Wit-Rusland. Deze uitslag was onvoldoende om zich op het tableau te plaatsen. Borst eindigde als 15e. De finale zal bij de Heren floret gaan tussen de Roemeen Daraban en de Kroaat Jovanovic.

 

Sonja Tol (degen) schermde vanmiddag een uitstekende poule; van de zes partijen schrijft zij er vijf op haar naam. Enkel van Lawrence (GBR) verliest ze. Ze rankt als 4e op het tableau en treft hierdoor opnieuw de Engelse die zich als 13e geplaatst heeft. Tol verliest bij de laatste 16 van Lawrence, die uiteindelijk het brons verovert in het toernooi.

Bratislava 2012 Sonja Tol

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.