Laatste oproep voor deelnemers opleiding SCHEIDSRECHTER !!! (inschrijving sluit 15-8-2011)

Print Friendly, PDF & Email

Schermers,

 

Van meerdere kanten zijn wij weer benaderd voor het organiseren van een scheidsrechteropleiding. Daar wij in Nederland eerder een tekort dan een overschot aan scheidsrechters hebben, komt dit mooi uit en hebben wij weer een opleidingscyclus voor scheidsrechters gepland.

Deze opleiding vindt, net als de vorige scheidsrechteropleiding, plaats gedurende het Jeugdpuntentoernooi (JPT). Dit is namelijk een groot succes gebleken, omdat het JPT elke 3e zaterdag van de maand wordt gehouden. ’s Ochtends wordt theorie gegeven en aansluitend praktijk instructie tijdens het JPT, waarbij bij veel wedstrijden van de jeugd kan worden geoefend. De opleiding start in september 2011.

Ik nodig jullie van harte uit om deel te nemen aan deze opleiding!

Voor meer informatie over de opleiding, kosten en inschrijving, zie onderstaande link. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.