Poule van de Maand bij sc Den Bosch

Print Friendly, PDF & Email

Vanaf 13 November start schermclub Den Bosch met de “Poule van de maand”.

Bij dit maandelijks terugkerend initiatief willen wij onze degencollega’s uit Nederland België en Duitsland uitnodigen om met een grote groep sterke degenschermers een poule Unique te schermen.

Iedere tweede woensdag van de maand verwelkomen wij jullie vanaf 19.00 uur in de FlikFlak hal te Den Bosch. (Marathonloop 7, 5235 AA ‘s-Hertogenbosch)

Daar zullen we een dames en een heren poule samenstellen. Op het einde van het seizoen een overall winnaar bekend worden gemaakt. (reglement volgt)

Aan onze gasten vragen wij een bijdrage van € 5,00 per keer.

De bedoeling van deze opzet is om de “schermkrachten” uit Nederland en de grensstreken van België en Duitsland te bundelen en op hoog niveau te sparren: toezeggingen van Leverkusen, Bonn, Solingen en Gent zijn al binnen.

Wedstrijdschermers vanaf laatste jaars cadetten (dames en heren) zijn welkom. Graag laat ik aan de clubtrainers de beoordeling of schermers hier qua niveau bij horen.

De data ’s voor seizoen 2013/2014 zijn:

13 November

11 December

8 Januari

12 Februari

12 Maart

9 April

14 Mei

11 Juni (met uitzondering van EK gangers)

9 Juli (voor kleine groep i.v.m. voorbereiding WK)

Alleen een grote en constante deelname van gemotiveerde wedstrijdschermers kan dit initiatief tot een succes maken en het degen niveau in Nederland een impuls geven. Ik reken op jullie!

Roel Verwijlen.

Bondscoach degen KNAS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.