10 jaar Jeugdpuntentoernooi

Print Friendly, PDF & Email

Op zaterdag 15 juni was het laatste Jeugdpuntentoernooi voor de zomervakantie in Nijmegen. Zo’n 90 kinderen en hun ouders kwamen vanuit alle delen van het land naar sporthal de Triangel waar schermvereniging De 3 Musketiers alles keurig geregeld had. Inclusief heerlijke taarten, zoals elk jaar.

Maar toch, dit JPT was anders dan andere. We hadden namelijk iets geweldigs te vieren; Ad en Lilian van der Weg organiseren namelijk al tien jaar lang onze puntentoernooien. Geen wonder dus, dat wij hen even in het zonnetje zetten!

Met alle kinderen die aanwezig waren maakten we een erehaag waar Ad en Lilian doorheen liepen terwijl wij hen bloemen overhandigden. Dat was natuurlijk een ontzettend mooi moment!

Daarna hebben verschillende mensen Ad ook toegesproken en hem uitgebreid bedankt. En terecht. Ad heeft, samen met Lilian, iets geweldigs voor de hele schermjeugd op de been gebracht. Iedereen gaat met heel veel plezier naar het JPT toe, om te winnen van zichzelf. (En soms een beetje van een ander…?) De schermertjes worden er groot; zo ik ook. Opgroeien met het JPT en dan verder. Maar het liefst kom ik toch af en toe terug om te zien hoe fantastisch het er nog steeds aan toe gaat op het jeugdpuntentoernooi.

Ad en Lilian, hartstikke bedankt! Wij hopen allemaal nog veel jaren van het JPT te mogen genieten!

Teuntje van Doormalen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.