Schermbond KNAS mag zich koninklijk blijven noemen

Print Friendly, PDF & Email

In Den Haag heeft namens Hare Majesteit de Koningin, loco-burgemeester Henk Kool verkondigd, dat de Nederlandse Schermbond tot tenminste 2037 het predicaat ‘Koninklijk’ mag voeren en zich Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS) mag blijven noemen.

Het predicaat ‘Koninklijk’ wordt toegekend aan ondernemingen en verenigingen die aan een aantal strenge voorwaarden voldoen. Een organisatie moet onder andere van landelijke betekenis zijn en een belangrijke plaats innemen binnen het werkterrein. Daarnaast wordt gekeken naar de bedrijfsvoering en naar de reputatie van de organisatie en de bestuursleden.

Schermbond KNAS mag zich koninklijk blijven noemen

Schermbond KNAS mag zich koninklijk blijven noemen
Vlnr: Henk Kenter (erelid), Teun Plantinga (directeur) , Bert van de Flier (bestuurslid) en Etienne van Cann (bestuurslid)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.