Doping-informatie

Print Friendly, PDF & Email

Nee, geen tips. Wel een handig overzicht waar je alle relevante informatie m.b.t. doping kunt vinden. Dit overzicht is gemaakt door de Dopingauthoriteit, de instantie die in Nederland verantwoordelijk is voor voorlichting over (het vermijden van gebruik van) doping en het uitvoeren van dopingcontroles.

Het enige dat mist is info over de “whereabouts”. Dat is het systeem waarmee Topsporters die in de zgn testgroep vallen, nauwkeurig moeten aangeven waar zij zich bevinden. Op deze wijze kunnen zij altijd onverwacht worden gecontroleerd. Die is zo specifiek dat informatieverstrekking aan hen rechtstreeks plaatsvindt.

Wie heeft ervaring met (anti-)doping en wil zijn ervaringen graag delen? Plaats je reactie op dit bericht!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.