Muurschildering Olympische Spelen Coca-Cola

Print Friendly, PDF & Email
Sportieve muurschildering Coca-Cola

Sportieve muurschildering Coca-Cola

Persbericht KNAS: Amsterdam, Nederland

Morgen gaan de Olympische Spelen in Londen officieel van start. In het kader van dit wereldwijde sportevenement heeft Coca-Cola vanmorgen een sportieve muurschildering van 140 m² in Amsterdam onthuld, nabij het Olympisch Stadion. Dit kunstwerk is een aanmoediging van Coca-Cola, vanuit het partnership met het Internationaal Olympisch Comité ,voor alle Nederlandse sporters die de komende weken alles op alles zetten om een medaille te bemachtigen. Op de muur staan, naast de succeswens, de afbeeldingen van gouden medaillekanshebbers Epke Zonderland (turnen), Maartje Paumen (hockey)en Bas Verwijlen (schermen) die symbool staan voor alle Nederlandse sporters in Londen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.