Junioren WK Schermen 2012, Moskou, dag 4

Print Friendly, PDF & Email

Dames Floret Cadetten 
Moskou, 3 april 2012

Carmel Tulen komt vandaag uit voor Nederland bij de dames junioren floret.
Carmel startte de dag goed; ze won in de poule van de Iraanse, Singapourese en Franse schermster. De laatste partij, tegen Mienville, werd na een 4-0 voorsprong nog spannend omdat de Française de stand gelijk trok tot 4-4. Carmel wist de belangrijkste laatste touche te maken zodat zij met drie gewonnen partijen als 41e op het tableau kwam te staan. Haar eerste eliminatie schermde Carmel tegen Pauline Ranvier.

CT

De Francaise was vorig jaar nummer 1 op de Eurpese Cadetten ranglijst. Haar kwaliteiten waren voor Carmel niet te overwinnen, Ranvier won de partij met 15-7.

Voor de Cadetten floret zit het JWK er op. Zij vliegen vandaag terug naar Nederland. Ze hebben het toernooi als een geweldig evenement ervaren en zijn allen van plan om volgend jaar, hun prestaties nog beter neer te zetten.
Op de KNAS Facebook pagina staan meer foto’s van het JWK

CT2

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.