Street Magic tijdens Jeugpuntentournooi

Ondanks de vakantie stonden er afgelopen zaterdag 21 februari op de 2e wedstrijd van het JPT in 2015 toch weer bijna 100 schermers op de 20 lopers.

Gastheer was dit maal de SV La Prime. Er was een groot camerateam van het jeugdprogramma Street Magic aanwezig. Dit programma zal te zien zijn vanaf vrijdag 6 maart tot 16 juli iedere week rond de klok van 17.00 uur bij de AVRO/TROS Zapp NPO3.

Elde aflevering duurt 15 minuten. De opname’s die zij bij ons opgenomen hebben worden verdeeld over meerdere uitzendingen. Het resultaat hiervan zal zijn dat onze sport meerdere keren te zien is gedurende het hele seizoen!! Een hele goede promotie dus voor deze fantastische sport!!

Tijdens het Jeugdpuntentournooi worden nu ook clubscheidsrechters opgeleid. Een zeer goed initiatief van KNAS Breedtesport Leon Pijnappel en Maitre Eric Bel. Je kunt nog meedoen. Kosten: Gratis!

Wil jij ook mee doen met deze ontzettend leuke wedstrijd die 10 keer per jaar georganiseerd wordt? Kijk dan eens op de site van de Fencing Club Almere en ga naar Jeugdpuntentournooi

Print Friendly, PDF & Email

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: