Vertrek Nanning van der Hoop

Print Friendly, PDF & Email

Tot onze spijt gaat Nanning van der Hoop ons per 1 september verlaten. Als projectleider van het VWS programma Naar een Veiliger Sportklimaat was hij bij onze werkorganisatie in dienst op tijdelijke basis. Dit jaar hebben we niet voldoende externe financiering mogen ontvangen vanuit het programma waardoor we helaas zijn contract per 1 september moeten beëindigen.

Dit had zeker niet onze voorkeur. We hebben Nanning leren kennen als een gedreven projectleider en prettige collega. Hij was goed in staat om voor drie sportbonden een groot project als dit uit te dragen bij drie heel verschillende sporten en dito achterbannen. Dat deed hij natuurlijk niet alleen. Hij heeft daarbij veel steun gehad van u als collega, vrijwilliger of bestuurder.

Zijn belangrijkste missie was om bewustwording bij de doelgroep te creëren zodat men niet zou denken ‘dat komt bij ons toch niet voor’, maar ‘met dit programma kunnen we onze sport versterken’. Het ontwikkelen van passende producten heeft aan dat doel bijgedragen. In twee jaar tijd heeft het hele team Sport- en Productontwikkeling het programma omarmd om te zorgen dat bestuurders, trainers en scheidsrechters bekend raken en gaan werken met de activiteiten uit het programma.

Met een gerust hart kan Nanning dus het programma overdragen; hij heeft gezorgd voor een voldoende stevig fundament waarop we verder kunnen bouwen. Binnen de drie sportbonden is het versterken van besturen en de verbetering van onze spelregelkennis niet meer weg te denken! We danken dan ook zeker het VSK programmamanagement van NOC*NSF dat we van zijn kennis gebruik konden maken.

Via deze weg willen we u dus informeren over Nanning’s vertrek. Zijn taken worden binnen het team Sport- en Productontwikkeling voortgezet door bekende namen als Maartje Snelders, Manon Zwakenberg (contact verenigingsbesturen) en Michiel de Korte (contact arbitrage en opleidingen). Het programmamanagement blijft bij ondergetekende liggen bij wie u altijd met uw vraag terecht kunt.

Nanning danken we dan ook – ook namens u – hartelijk voor zijn inzet. Onze wegen scheiden, maar gaan elkaar zeker in de toekomst nog ergens in het sportlandschap kruisen. We wensen Nanning daarom veel succes in zijn verdere loopbaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.