Workshop scheidsrechters rolstoelschermen tijdens Paragames Breda

Print Friendly, PDF & Email

Op 12 en 13 oktober wordt er bij de Paragames in Breda een workshop “jureren bij rolstoelschermen” aangeboden aan alle scheidsrechters van nivo 3 en hoger (vanaf nationaal nivo).

De workshop wordt gegeven door de Internationaal hoog aangeschreven scheidsrechter Peter Brigola uit Oostenrijk. Peter heeft een FIE B licensie op 3 wapens en heeft specifieke kwaliteiten als scheidsrechter bij rolstoelschermen. Hij was o.a. ook actief tijdens de Paralympische Spelen in Londen 2012! Wij zijn heel blij dat we een scheidsrechter van dit kaliber bereid hebben gevonden om onze scheidsrechters te briefen. Meer informatie over Peter op (o.a.) http://www.referee.co.at/

Inhoud en voorbereiding workshop:
Peter zal vanuit zijn ervaring als Internationaal (rolstoel)scheidsrechter inzoemen op specificaties van het rolstoelschermen.
Daarnaast zal hij ook universele tipsTricks met ons delen. Kortom een ervaring die beslist de moeite waard zal zijn.

De workshop duurt een uur en start beide dagen om 9.30 uur. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname. Aansluitend begint het toernooi en wordt u in de gelegenheid gesteld het geleerde in praktijk te brengen.

Aanmelden
Graag ontvangen wij uiterlijk woensdag 9 oktober een bevestiging van deelname van de workshop via: knas.scheidsrechters@hotmail.com Vermeld daar aub bij of je in de gelegenheid bent te blijven jureren. Op zaterdag wordt floret en degen geschermd en op zondag sabel. U kunt zich voor de workshop aanmelden op de dag dat dit u het beste uitkomt, maar natuurlijk bij voorkeur op de dag van het wapen dat u ook beheerst als scheidsrechter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.