Verkiezing Scherm-Oscars 2013

Print Friendly, PDF & Email

De Scherm-Oscars worden per kalenderjaar uitgereikt in een 8-tal categorieën : beste schermer, beste schermster, beste schermploeg/vereniging, beste trainer/coach, talent van het jaar, veteraan van het jaar en beste rolstoelscherm(st)er. Nominaties kunnen alleen ingediend worden voor uitmuntende of bijzondere schermprestaties in 2013. De 8e Scherm-Oscar is de carrière Scherm-Oscar.

Alle schermers en schermverenigingen die aangesloten zijn bij de K.N.A.S. kunnen iemand of iets nomineren voor de 7 groepen die hierboven genoemd zijn. Medaille-winnaars bij OS, WK’s, EK’s en vergelijkbare toernooien zijn automatisch genomineerd. De nominaties dienen voorzien te zijn van een motivering. Per categorie kan per persoon maar 1 schermer cq vereniging genomineerd worden.

Een speciale keuzecommissie bepaalt daarna wie de Scherm-Oscars voor het betreffende jaar in ontvangst mogen nemen. De keuzecommissie bestaat uit een panel van deskundigen met een brede kijk op het schermen in Nederland en daarbuiten.De nominaties dienen uiterlijk 31-12-2013 binnen te zijn op:

e-mail adres :
‘;
// —

of postadres : Keuzecommisssie Scherm-Oscars
p/a Vondelstraat 28
2712 RD Zoetermeer

Meer informatie over oa de nominaties op : https://www.facebook.com/SchermOscars

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.