FIE trainersopleiding floret

Print Friendly, PDF & Email

De FIE zet haar ontwikkelingsprogramma voor nationale bonden ook dit jaar voort met een aantal opleidingen voor trainers.

Eerste in de reeks zal een cursus voor floret zijn die zal plaatsvinden van 25 mei tot 9 juni in Boedapest. Deze cursus is een cursus voor halfgevorderden en gevorderden en wordt geleid door Maître Hugues Leseur en Maître Petru Kuki. De FIE ondersteunt deelnemers met een bijdrage van 300 ero in reiskosten en betaalt verder alle verblijfskosten.

Geïnteresseerden kunnen zich bij de KNAS (topsport@knas.nl) melden met hun cv. Gezien de late bekendmaking van de cursus is de deadline voor aanmelding is vrijdag 11 mei. Uit de aanmeldingen zal de KNAS één kandidaat selecteren die zij voordraagt voor de cursus.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.