Schermvereniging Scaramouche wint prijs beste Sportaanbieder

Print Friendly, PDF & Email

Schermvereniging Scaramouche wint prijs van beste Sportaanbieder.
Arnhem, 25 april 2012

Woensdagavond werd de eerste Arnhemse editie van Sportverkiezing 2011 in Luxor Live gepresenteerd door Tom van ’t Hek. Het was een spectaculair programma rondom de bekendmaking van de winnaars van de zeven categorieën.

In de categorie ‘beste sportaanbieder’ werd schermvereniging Scaramouche tot winnaar gekozen. Wethouder van Sportzaken, Gerrie Elfrink, reikte de  prijs uit met het volgende juryrapport:
Schermvereniging Scaramouche onderscheidt zich door haar professionaliteit, het brede schermaanbod voor alle leeftijden en de sociale en maatschappelijke betrokkenheid voor mensen met een beperking, zoals het schermles geven aan autistische kinderen en de opstart van het rolstoelschermen.

De prijs welke Scaramouche heeft gewonnen is een fraaie trofee in combinatie met een jaar langs gratis publiciteit voor de schermsport en de vereniging Scaramouche. Deze communicatieprijs wordt ter beschikking gesteld door Editoo BV uit Arnhem.

De KNAS feliciteert schermvereniging Scaramouche met deze mooie onderscheiding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.