Selectie JWK Tasjkent 2015

Print Friendly, PDF & Email

Van 1 t/m 9 april vindt in Tasjkent, Oezbekistan het Jeugd WK 2015 plaats. Na een uitgebreid selectieproces door onder andere het floretbegeleidingsteam onder aanvoering van bondscoach Andrea Borella en de bondscoach degen Gabor Salamon, heeft de KNAS de volgende schermers geselecteerd voor het WK:

Floret
Heren Cadetten
Job de Ruiter
Olivier de Jong
Edo Zoons

Heren Junioren
Job de Ruiter
Patrick Post

Degen
Heren Cadetten
Randy Postma
Colin Keppel

Dames Cadetten
Valentina Bos
Day de Wijn

Heren Junioren
Tom Bontes
David van Nuenen
Zoa de Wijn

Dames Junioren
Valentina Bos
Cheryl de Jong

Sabel
Heren Cadetten
Bente Obdeijn

De schermers vormen samen met de beide bondscoaches de delegatie die Nederland zal vertegenwoordigen tijdens dit WK. Bestuurslid Topsport, Etienne Van Cann over de selectie: “Ik ben verheugd dat we een brede selectie kunnen sturen naar Tasjkent. Deze talenten hebben een stevig wedstrijdseizoen achter de rug en hun selectieplaats dubbel en dwars verdiend.”

Meer informatie over het JWK is te vinden op de officiële website van het toernooi. Ook is er gedurende het JWK een live-stream beschikbaar. De KNAS wenst de Nederlandse ploeg veel succes tijdens het WK!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.