13 mei Discussieavond

Print Friendly, PDF & Email

Op 13 mei organiseert de KNAS een discussieavond voor aangesloten verenigingen en commissies. Op deze avond kunt u met het bestuur in gesprek over het beleid en de schermsport in het algemeen. Onderwerpen waar we in ieder geval bij zullen stilstaan zijn:

– Bestuurssamenstelling;

– Breedtesport:

o Witte Vlekken;

o Brassardsysteem;

o Scholenaanbod;

o Trainersopleidingen;

o Verenigingszaken;

– Topsport.

Mocht u zaken hebben die u graag wilt bespreken en die mogelijk enige voorbereiding vragen wordt u verzocht deze punten door te geven aan het bureau via info@knas.nl. Tevens stellen wij het op prijs wanneer u laat weten of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen.

We starten om 19.30 en de locatie is de nieuwe kantine van de Arnhemse Schermvereniging Scaramouche:

Olympus 25
6832 EL Arnhem
T: 026 321 3360

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.