Meedoen aan de Nationale Sportweek met ’Ik neem je mee!’

Print Friendly, PDF & Email

Dit jaar staat de Nationale Sportweek (19-26 april) in het thema van ‘Ik neem je mee!’. Iedereen wordt aangemoedigd om een maatje mee te nemen en samen te gaan sporten. Sporters nodigen dus iemand uit (familie, vrienden, buren) die juist weinig of misschien zelfs niet sport. Voor sportverenigingen is dit een perfecte kans om meer mensen te laten kennismaken met de club. Extra bezoekers trekken is immers de eerste stap om meer leden/ vrijwilligers te werven. Dit kan met een extra activiteit of door de bestaande trainingen te organiseren als intro-training. Alle leden mogen een maatje meenemen. De training wordt misschien iets aangepast, zodat iedereen kan meedoen. De duo-sporters worden opgeroepen om een foto te maken van hun sportmoment. Door de foto te uploaden via Twitter met #NSWsnap maken ze ook nog eens kans op een mooie prijs.

Vanuit de KNAS zijn er diverse mogelijkheden om invulling te geven aan het thema van de Nationale Sportweek. Kijk in het sportactiviteitenboek wat de mogelijkheden zijn voor uw club. Klik op Download de Toolkit Ik neem je mee! met handige tips voor verenigingen om ‘Ik neem je mee!’ tijdens de Nationale Sportweek in te vullen. De Toolkit biedt genoeg mogelijkheden om geheel naar eigen wens toe te passen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.