Paragames Breda

Print Friendly, PDF & Email

Op 12 en 13 oktober worden de Paragames gehouden in Breda. Dit is een prachtig sportevenement voor de minder validen en het bestuur is verheugd dat dit keer ook Rolstoelschermen op het programma staat.

Thijs Nix van S.V. Pallas schreef in een mail aan alle verenigingen in Nederland:

“Ik wil hierbij alle rolstoelschermers in Nederland van harte uitnodigen om mee te doen. Voor alle andere schermers geldt dat jullie van harte welkom zijn om te komen kijken bij dit eerste rolstoelschermtoernooi in Nederland in hele lange tijd.”

De deadline voor inschrijvingen is 1 september. Voor alle verdere informatie wordt verwezen naar de bijlage. Voor wie deze convocatie willen doorsturen aan contacten in het buitenland: hij is ook beschikbaar in het Frans, Engels en Duits.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.