Workshop en leergang ‘Action Type’ 2014

Print Friendly, PDF & Email

NLcoach organiseert binnekort verschillende activiteiten op het gebied van ‘Action Type’. De Nederlandse Akademie van Schermleraren kent 15 licentiepunten toe indien u deelneemt aan de curcus.

Workshop: Kennismaken met Action Type
Heb je altijd al kennis willen maken met Action Type? Dan is dit je kans! Op 12,13, 25, 26 en 27 februari 2014 komen wij naar jou toe! Op bovenstaande momenten organiseert NLcoach i.s.m. de Action Type Academy 5x een thema-avond met als thema ‘Action Type’.
Zie voor meer informatie:
http://www.nlcoach.nl/congressen/action-type-on-tour-maak-kennis-met-action-type/

Leergang Action Type 2014
De leergang “Verhoog de coach- en trainbaarheid van jouw sporters met behulp van de Action Type benadering” start in 2014 op 11 april. De leergang vindt plaats in het Anky Education Centre in Erp. De leergang wordt verzorgt door Peter Murphy en Bennie Douwes.

De ActionType Benadering (ATB) leert de sportcoach hoe hij de individuele voorkeuren van de sporter zo weet te verbinden met de interne logica van zijn sport dat economie van bewegen, efficiëntie en betere expressie zichtbaar worden. Hij krijgt nu wat hij nodig heeft en niet wat hij wil. One size fits all is achterhaald! Coachen en trainen betekent maatwerk leveren.

Data leergang: 11 april, 18 april, 9 mei en 16 mei 2014 (14.00 – 21.00 uur)
zie voor meer informatie: http://www.nlcoach.nl/cursussen/action-type-module-1/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.