Nederlandse Schermbond verwelkomt 3000ste lid in Amersfoort

Print Friendly, PDF & Email

Net voor de jaarwisseling heeft de KNAS het 3000ste lid ingeschreven. Reden genoeg om de 10-jarige schermer Boaz Kneteman van de Amersfoortse Schermvereniging Vívás eens flink in het zonnetje te zetten.

Etienne van Cann, bestuurslid van KNAS, was voor deze gelegenheid naar Amersfoort afgereisd met een welkompakket met daarin een waardebon voor de vereniging, een KNAS-handdoek én een VIP-kaartje voor het aankomend NK Schermen voor Senioren 12 en 13 april in Rotterdam voor de totaal verraste Boaz.

De Nederlandse Schermbond is blij te zien dat er een stijgende lijn zit in het ledenaantal en heeft voor het nieuwe jaar de ambitie om zo veel mogelijk mensen te interesseren en de gelegenheid te geven voor het beoefenen van de schermsport.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.