D.S.V. Gascogne organiseert tweede editie van Serious Hits benefiet schermtoernooi op 24 november 2013

Print Friendly, PDF & Email

Na het succes van vorig jaar waarbij meer dan 1000,- euro voor de actie van 3FM Serious Request opgehaald is zal D.S.V. Gascogne dit jaar de tweede editie van het Serious Hits benefiet-schermtoernooi organiseren.

Dit jaar staat de actie van Serious Request in het teken van kindersterfte door diarree, ieder jaar sterven er meer dan 800.000 kinderen aan de gevolgen van diarree. D.S.V. Gascogne wil aan de bestrijding hiervan een steentje bijdragen en organiseert het Serious Hits 2013.

Tijdens het Serious Hits benefiet-toernooi zal geschermd worden op floret en degen waarbij het de bedoeling is dat schermers geld inleggen per treffer die zij zelf maken of tegentreffer die zij ontvangen. Deelnemende schermers zoeken hiervoor sponsoren bij familie en vrienden of leggen het geld zelf in.

Op de dag zelf kan men contant betalen of het later overmaken aan D.S.V. Gascogne, die vervolgens het gehele bedrag aan het Rode Kruis doneert. Uiteraard is ook het mogelijk om ‘gewoon’ te doneren aan het goede doel!

Het Serious Hits 2013 zal plaatsvinden op 24 november in Enschede op het sportcentrum van de Universiteit Twente.

Inlichtingen of vragen? stuur een mail naar serioushits@gascogne.utwente.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.