Floret Stage 15+16 september 2012

Print Friendly, PDF & Email
foto: Patrick Post, JWK2012- KK

foto: Patrick Post, JWK2012- KK

Afgelopen seizoen is er gestart met trainingsstages voor een geselecteerde groep talentvolle floretschermers. Dankzij een sponsor werd het mogelijk om Andrea Borella aan te trekken, waardoor schermers en trainers kunnen profiteren van zijn expertise. Het doel van de gemeenschappelijke extra trainingen is om het niveau te verhogen en op internationale toernooien betere schermresultaten te boeken.

In Amsterdam wordt op 15 en 16 september in het Frans Otten stadion de eerste floret stage van dit seizoen georganiseerd. In dit weekend zal er intensief getraind worden door de floretschermers. Andrea Borella zal in samenwerking met Nederlandse trainers, wederom het programma samenstellen. De betrokken Nederlandse trainers zijn: Wojtek van Barneveld, Sebastiaan Combé, Jeroen Divendal, Daniel Nivard en Matthijs Rolfhs.

De training is bedoeld voor Cadetten en ouder. Alle schermers hebben persoonlijk of via hun clubtrainer een uitnodiging ontvangen. Wie geen invitatie heeft ontvangen, maar denkt wel te passen binnen de doelgroep wordt verzocht een mail naar één van de talent-trainers te sturen. Dit e-mailadres kan ook gebruik worden voor andere vragen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.