25e Willem II toernooi

Print Friendly, PDF & Email

25e Willem II Toernooi

Op zondag 16 September 2012 organiseert schermvereniging Rapier het Willem II toernooi voor senioren degen in Tilburg. Het evenement kent een lange traditie en wordt dit jaar voor de 25e keer georganiseerd.

De afgelopen jaren heeft het toernooi zich ontwikkeld tot een van de grootste en sterkst bezette schermtoernooien in Nederland. Naast de Nederlandse schermtop zullen ook schermers uit België en Duitsland aanwezig zijn. Het Willem II trekt niet alleen ervaren toernooischermers, maar ook schermers die voor de eerste keer aan wedstrijden deelnemen.

De organisatie heet u van harte welkom. Meer informatie staat op de website of Nahouw.


 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.