Inschrijving NK Senioren Schermen 2012

Print Friendly, PDF & Email

NK Senioren Schermen Finalisten 2011

De Nederlandse Kampioenschappen vinden plaats op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2012. Evenals vorig jaar geldt er voor alle wapens een open inschrijving voor de voorrondedag, op 26 mei. De inschrijf mogelijkheid voor het NK sluit op 21 mei a.s.

De beste 8 schermers van de voorrondedag gaan door naar de finaledag, die zondag wordt geschermd.
 Zij zullen uitkomen tegen hen die zich direct geplaatst hebben, op een tableau van 16. Directe plaatsing is op basis van de KNASranglijst en de KNAScup, welke deze week gepubliceerd wordt. Inschrijving is voor alle schermers noodzakelijk en iedereen dient zich (telefonisch) present te melden voor het appel van zaterdag. (Zie convocatie).

Het publiek is van harte welkom om te komen kijken in het Topsportcentrum , Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere. De finales starten zondag om 14.30 uur, waarna de prijsuitreiking volgt van het NK en de KNASCup winnaars.

Zie verder NK Senioren pagina op de KNAS site.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.