Schermkampen 2012

Print Friendly, PDF & Email
Simon Sport - Schermkampen

Simon Sport - Schermkampen

De naam zegt het al, rondom dit kamp staat uiteraard het schermen centraal. De dagen en avonden worden echter aangevuld met uitdagende activiteiten. Het schermprogramma wordt georganiseerd in samenwerking met schermacademie Brabant. Bij het opstellen van het programma wordt rekening gehouden met de verschillende leeftijden en niveaus van de deelnemers en het is mogelijk om voor zowel floret als degenschermers om deel te nemen. De begeleiding van het schermen wordt verzorgd door ervaren trainers.

 

Het kamp is een goede manier om in een korte tijd voetenwerk, techniek en tactisch inzicht te verbeteren en daarnaast veel met verschillende tegenstanders te kunnen sparren en wedstrijdervaring op te doen. In een ontspannen en sportieve sfeer wordt er gewerkt aan het verbeteren van ieders schermniveau en is daarnaast ook nog ruimte voor individuele begeleiding en lessen. Het schermprogramma staat garant voor nieuwe technieken, tactieken ,individuele lessen en veel partijen schermen. Het scherm & fun kamp richt zich in het bijzonder op schermers die met veel plezier (sporten) schermen en aan wedstrijden deelnemen (of hier net mee begonnen zijn).

Voor meer informatie en voor inschrijven: http://www.simonsport.nl/schermkampen-2012/ of bezoek de Facebook pagina: https://www.facebook.com/SimonSPORT.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.