“So you think you can fence?” Schermkamp voor de jeugd: 11, 12 en 13 november 2011!

Print Friendly, PDF & Email

Het is weer zover!

Ook dit jaar wordt er weer een schermkamp georganiseerd voor de jeugd van 10-17 jaar. De afgelopen jaren is het schermkamp een groot succes gebleken, waarbij veel schermleraren zich een weekend lang inzetten om jonge schermers meer te leren. Naast het schermen worden ook andere leuke dingen georganiseerd, waaronder een bonte avond.

Lees alles over dit leuke kamp en vul zo snel mogelijk het inschrijfformulier in, maar uiterlijk 15 oktober moet het inschrijfgeld binnen zijn, om deelname te kunnen garanderen. Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus zorg dat je erbij bent!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.