Ed Kooiman overleden

Print Friendly, PDF & Email

Vorige week is Ed Kooiman overleden. Ed was oud-voorzitter van Zaal Verwijlen, het tegenwoordige SV ArgOss.

Oudlid Harry Hoornweg herinnerd zich:

Tijdens de aankoop van de schermzaal was Ed de persoon die alle partijen bijeen heeft gebracht. Ook de leden vergadering,de Dutch open,zaal aankleding behoorden tot zijn taken die hij met passie en gedrevenheid heeft gedaan. Zijn kwaliteiten om mensen bijeen te krijgen en met elkaar te laten praten was een uniek voorbeeld. Dit zorgde ervoor dat Zaal Verwijlen opbloeide tot een gezellige, warme schermvereniging.”

Toen hij zijn functie neerlegde heeft hij nog enkele jaren geschermd als veteraan.

“Ik heb met Ed zelfs nog meegedaan aan het leuke DOM toernooi in Utrecht waar wij verdienstelijk 3e werden tot Eds grote verrassing. Ik herinner hem als vriend, borrel-  en schermmaatje die ik nooit zal vergeten!”

Wij wensen nabestaanden en vrienden sterkte met de verwerking van dit verlies.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.