8e Nederlands Congres voor Sportbestuurders: ‘Leven lang boeien en binden in de sport; kansen voor de sportvereniging’

Print Friendly, PDF & Email

PERSBERICHT

NIEUWEGEIN – Vrijdag 18 november 2011 organiseren het vakblad SPORT Bestuur & Management en NOC*NSF het 8e Nederlands Congres voor Sportbestuurders. Een uitzonderlijk congres waarin praktische kennis wordt geboden aan iedereen die actief is voor of betrokken is bij sportverenigingen. U krijgt alles te horen over het vormgeven van de (veranderende) sportbeleving, het optimaal gebruik maken van enthousiaste vrijwilligers en bestuurders binnen een vereniging, de loopbaan van traditionele en moderne sportverenigingen en nog veel meer! Ook wordt natuurlijk ‘Het sportbestuur van het jaar’ bekend gemaakt.
Met zo’n 600 verwachte deelnemers belooft deze 8e editie van het Nederlands Congres voor Sportbestuurders weer een succes te worden. Het centrale thema van dit jaar luidt ‘Leven lang boeiend en binden in de sport; kansen voor de sportvereniging’. Dit thema is niet voor niets gekozen, want de sportbeleving in Nederland is veranderd en van sportverenigingen wordt steeds vaker verwacht dat zij hun sportaanbod als middel inzetten rond maatschappelijke thema’s.
Op 18 november 2011 bestaat het programma van het 8e Nederlands Congres voor Sportbestuurders uit een middag-avondprogramma, waarbij er drie inhoudelijke rondes plaatsvinden. Iedere ronde start met een plenaire presentatie. Vervolgens vinden er diverse parallelsessies plaats, waarbij gedreven professionals en verenigingsbestuurders op een inspirerende en interactieve wijze in gaan op actuele thema’s gerelateerd aan dat thema.
‘Het sportbestuur van het jaar 2010/2011’
Ook dit jaar strijden acht genomineerden om de titel ‘Het sportbestuur van het jaar 2010/2011’. U kunt de genomineerden daarbij helpen want dit jaar wordt niet alleen een prijs uitgereikt aan diegene die volgens de jury het beste is, maar is er ook een publieksprijs te winnen! Vanaf 13 oktober kunt u stemmen op één van de genomineerde sportbesturen via de website www.sportbestuurvanhetjaar.nl.
Doelgroep
Het Nederlands Congres voor Sportbestuurders richt zich op bestuurders van sportverenigingen, bestuurders en medewerkers van sportbonden en beleidsmedewerkers van gemeenten. Natuurlijk zijn andere geïnteresseerden ook van harte welkom!
Datum & prijs
Vrijdag 18 november 2011, 13.00 – 21.00 uur
Hotel en Congrescentrum ReeHorst te Ede
Deelnemen aan het 8e Nederlands Congres voor Sportbestuurders kan al vanaf € 62,50 exclusief btw en inclusief koffie, thee en dinerbuffet.
Contactinformatie – ook voor publicatie
Voor meer informatie is een uitgebreide brochure beschikbaar (tevens digitaal). Deze is aan te vragen bij Arko Sports Media, Rian van Dijk (congresassistente), via telefoonnummer 030 707 30 70 of e-mail conferences@sportsmedia.nl. Alle informatie is ook te vinden op www.nederlandscongressportbestuurders.nl.
EINDE PERSBERICHT
Met vriendelijke groet,
Kim van der Haar
Projectleider 8e Nederlands Congres voor Sportbestuurders


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.