Werken in het Holland Heineken House in 2012?

Print Friendly, PDF & Email

Vanaf vandaag kun je solliciteren voor een baan in het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen van Londen 2012. Het Holland Heineken House is de plek waar alle Nederlandse medaillewinnaars worden gehuldigd en waar veel bekende (Nederlandse) artiesten optreden. In totaal wordt er gezocht naar zo’n 260 medewerkers. Behalve barpersoneel wordt er ook gezocht naar beveiligingspersoneel, garderobe medewerkers, logistieke medewerkers, keukenpersoneel en financiële medewerkers.

Om in aanmerking te komen voor een functie in het Holland Heineken House moet je in ieder geval een oranje sporthart hebben én liefhebber van de Olympische Spelen zijn. Ik vermoed dat je daar als bezoeker van deze site wel aan voldoet. Daarnaast is een (bijna afgeronde) HBO of universitaire opleiding een pré.

Bij de vorige Spelen in Vancouver was de animo om aan de slag te gaan als crewlid in het HHH erg groot. Er waren destijds meer dan 3000 sollicitanten voor de functie. De verwachting is dat er voor de Spelen van Londen nog meer aanvragen gaan komen. De selectie voor Vancouver vond plaats door een team van “selecteurs” die tijdens de vorige Spelen zelf crewlid waren. Het is nog niet bekend of dit ook zo gaat worden voor Londen, maar het is natuurlijk wel slim om in je achterhoofd te houden bij het invullen van het sollicitatieformulier.

Het hele profiel kun je vinden via de site van Randstad, waar de selectie plaats vindt. Op de site van het Holland Heineken House zelf kun je ook informatie vinden. De sollicitatieperiode is vandaag gestart en sluit op 10 oktober om 9.00 uur. Zorg dus dat je voor dit tijd je aanvraag indient!

(bron: http://www.olympischespelenlonden.nl)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.